';
side-area-logo

Slider - På Havnen i Juelsminde Nr 1 På Havnen i Juelsminde FREDAG FRA KL. 16 / LØRDAG-SØNDAG FRA KL. 12 MUSIK & SPISESTED PÅ HAVNEN I JUELSMINDE Galleri fra På Havnen i Juelsminde Nr 1 På Havnen i Juelsminde Bestil bord på tlf. 75 69 36 64 STOR JULEBUFFET LØRDAG & SØNDAG KL. 12-15 Slider - På Havnen i Juelsminde Nr 1 På Havnen i Juelsminde Bestil bord på 75 69 36 64 i åbningtiden. ÅBNINGSTIDER PÅ HAVNEN FRE FRA KL. 16 / LØR-SØN FRA KL. 12

DU ER VELKOMMEN

PÅ HAVNEN I JUELSMINDE

Vi glæder os til at byde dig indenfor På Havnen til mad, drikke, musik og til Take Away.

Logo - På Havnen i Juelsminde

Havnen 1, 7130 Juelsminde

ÅBNINGSTIDER

FREDAG fra kl. 15
LØRDAG TIL SØNDAG fra kl. 12
MANDAG – TORSDAG LUKKET

BORDBESTILLING FRA KL. 11 PÅ TLF. 75 69 36 64

Download menukortet som PDF
Så kan du lade dig friste af de lækre retter, til vi ses På Havnen.
Kontakt På Havnen i Juelsminde

VED FYRTÅRNET PÅ HAVNEN ER DER OGSÅ

MORMOR MAD & TAKE AWAY

delimiter image
MORMORS KØKKEN På Havnen i Juelsminde
MORMORS KØKKEN
Er du til god gammeldags dansk mad, som da du var barn? Fra ”Mormors Køkken” serverer vi populære danske retter som stegt flæsk og dansk bøf. Vi tilbereder al mad på den gode gammeldags måde så smagen bliver den samme som da du var ung.
Take Away På Havnen i Juelsminde
TAKE AWAY
Alle årstider har sin charme, også på havnen i Juelsminde. Men sommeren er nu den smukkeste. Der er ikke meget der stikker et koldt glas hvidvin, en rejecocktail og udsigten over havnen, bådene og den blå solbeskinnede himmel.
Musik og events På Havnen i Juelsminde
MUSIK & EVENTS I 2023
I restauranten på havnen er der naturligvis fisk på menukortet, men også gode bøffer, burgere og mange andre lækre retter. Vores dygtige kokke og serveringspersonale er altid klar til at give dig en god service og en skøn oplevelse.