Her finder du os
Restaurant På Havnen

Havnens historie går helt tilbage til 1896.

Siden dengang er mange fisk blevet landet via havnens kuttere, mange sejlere har lagt til kaj ved molen - og endnu flere har nydt den aktivitet, havnen har budt på.

I 1971 tog en flok frivillige sejlere skovlen i egen hånd, Helge Frandsen lagde maskiner og værktøj til – og med sved på panden og vabler i hånden opførte de "Sejlklubben" – senest kendt som Bondes Marina.

Marinaens bådpladser var fantastisk populære – bl.a. for faste sejlere fra Horsens og Vejle, senere også for sejlere fra hele Midtjylland. I 1977 blev en udvidelse af havnen derfor nødvendig – ind mod Sejlklubben. Huset blev læsset på ruller og af fire kranbiler trukket ca. 10 meter tilbage. Her ligger huset På Havnen stadig – godt placeret midt i det attraktive havnemiljø.

 

Sommerjazz 2017

Frokostjazz hele sommeren med stort ta´ selv bord fra kl 12 - 15. Pris/kuvert 150,- kr. Der kan reserveres bord på tlf.: 7569 3664. Der kan ikke reserveres bord pr. mail.

Morfars stegte ål

I forbindelse med at der har været så stor efterspørgsmål på mormors mad har hun nu fået assistance af Morfar, som vil servere stegte ål.

Kun mod forudbestilling.

Frokostbuffet

Husk vores populære frokostbuffet hver lørdag og søndag kl. 12-15. Her er alt hvad hjertet kan begære af lækkerier til ganen. Spis-hvad-du-kan for kun kr. 150,-

Mormors køkken

Mormor er gået på halv tid, men hun serverer stadig stegt flæsk, spareribs med BBQ sovs og andre lækkerier til den nette sum af 150,-

Paradis Presse

vinobanner jazzbanner tuborg a2living